AnaSayfa / Genel / Kahve falında padişah karısı olduğunu görmek

Kahve falında padişah karısı olduğunu görmek

Kahve falında padişah karısı olduğunu görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, büyük hatalar yapacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, geçimin kolaylaşacağına, problemlere çözüm bulunacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine inanılır.

Kahve falında padişah karısı olduğunu gördüyseniz:

  • Her şey gerçekten yerli yerine oturuyor veya bozulmaya başlıyor.

Kahve falında padişah karısı görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında padişahın karısı olduğunu görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında padişah karısı olduğunu görmek parasız kalacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında padişahın karısı olmak malında azalmaya, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini padişah görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin padişah olduğunu görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yalan söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini padişah görmek rahatının her zaman yerinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında padişahla yatmak projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, dileklerin gerçekleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir