AnaSayfa / Genel / Kahve falında padişahtan altın almak

Kahve falında padişahtan altın almak

Kahve falında padişahtan altın almak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında padişahtan altın almak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde hoşça vakit geçireceğiniz, sevdiğiniz kimselerle, güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunöanız olasıdır.

Kahve falında padişahtan altın almak işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında padişahla namaz kılmak hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında padişah kavuğu görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, hayaller kurulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin padişah olduğunu görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin padişah olduğunu görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında padişahın karısı olduğunu görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine işarettir.

Kahve falında padişah karısı olduğunu görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında padişah kabri görmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir