AnaSayfa / Genel / Kahve falında padişah ve şehzade görmek

Kahve falında padişah ve şehzade görmek

Kahve falında padişah ve şehzade görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında padişah ve şehzade gördüyseniz:

  • Her ne kadar atmosfer kuralları çiğnemek, dengesiz veya istikrarsız davranmak konusunda herkesi teşvik etse de, mevcut durumların sizi engelleyen veya kısıtlayan tarafları ya da sınırları konusunda gerçekçi olmanız gerekiyor.

Kahve falında padişah ve şehzade görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine inanılır.

Kahve falında şehzade görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şehzade olduğunu görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında padişah sultan süleymanuı görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına yorulur.

Kahve falında padişah kavuğu görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü padişah görmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında padişahın kızıyla evlenmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında padişah öldürmek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir