AnaSayfa / Genel / Kahve falında padişaha aşık olmak

Kahve falında padişaha aşık olmak

Kahve falında padişaha aşık olmak kindar olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, hayır getirecek yollara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında padişaha aşık olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi daha fazla düşünmeniz sevdiğiniz ile aranızdaki olumlu diyaloğu bozabilir.

Kahve falında padişaha aşık olmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, dertlerinin dermanını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında padişahı korumak insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş padişah görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cin padişahı görmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, işlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında padişahı görmek azalacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında padişahın kızıyla evlenmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında padişahın elini öpmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, başka alanlara yöneleceğine inanılır.

Kahve falında padişah yüzüğü görmek büyük atılımlar yapılacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir