AnaSayfa / Genel / Kahve falında padişahın kızıyla evlenmek

Kahve falında padişahın kızıyla evlenmek

Kahve falında padişahın kızıyla evlenmek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, hasretin biteceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, ona yardımcı olacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında padişahın kızıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size oldukça mantıksız görünen adımlar atma veya açıklamalar yapma eğiliminde olabilirler.

Kahve falında padişahın kızıyla evlenmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında padişahla evlenmek rahat bir hayat yaşanacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında padişahın oğluyla evlenmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında padişahın kızı olmak zenginliğe sahip olacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında padişah kızı görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, ettiği zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin padişah olduğunu görmek küskünlük yaşanacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında padişah olduğunu görmek falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında padişah sultan süleymanuı görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir