AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarık cübbe görmek

Kahve falında sarık cübbe görmek

Kahve falında sarık cübbe görmek çevre değiştireceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine işaret eder.

Kahve falında sarık cübbe gördüyseniz:

  • Sizi her anlamda garantide gören kişilere dikkat edin.

Kahve falında cübbeli sarıklı görmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cübbe sarık giymek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine işaret eder.

Kahve falında sarık ve cübbe görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, zengin bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında cübbeli sarıklı birini görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında cübbe ve sarık giymek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına delalet eder.

Kahve falında sarık cübbe görmek doğru olanı seçeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında sarık cübbe giymek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarıklı cübbeli adamlar görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir