AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelle paça almak

Kahve falında kelle paça almak

Kahve falında kelle paça almak iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine delalet eder.

Kahve falında kelle paça almak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya yaşadığınız bir kişiyle problem yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kelle paça çorbası yemek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kelle paça yemek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelle paça görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına delalet eder.

Kahve falında kelle paça çorbası görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, asil kimselerden çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kelle paça ütmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kelle paça almak her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine delalettir.

Kahve falında kelle paça pişirmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ kelle paça görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, bir ömür olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir