AnaSayfa / Genel / Kahve falında neptün gezegeni görmek

Kahve falında neptün gezegeni görmek

Kahve falında neptün gezegeni görmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, dertlerinin şifasını bulacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, güzel işlere imza atacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında neptün gezegeni gördüyseniz:

  • Maddi nedenlere dayalı tercihler yapabilirsiniz veya hareketlerinizin ana tetikleyicisi para olabilir.

Kahve falında neptün gezegeni görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merkür gezegenini görmek imkânlarının azalacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında uzayda gezegenleri görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir gezegende olmak sevip saydığı bir birey olunacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında gezegen düştüğünü görmek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir gezegene gitmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, güç ve kudret kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka gezegen görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kazancını çoğaltacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mars gezegen görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir