AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay üzerinde yürümek

Kahve falında ay üzerinde yürümek

Kahve falında ay üzerinde yürümek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, şöhret ve hayır getireceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ay üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hareketlerine veya yapmak istedikleri şeylere müdahale şansınız olmayabilir.

Kahve falında ay üzerinde yürümek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ay ışığında yürümek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına alamet eder.

Kahve falında puslu ay görmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında ayçiçek çekirdek görmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında ay ve mars görmek umutsuzluk yaşanacağına, saygın biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayşe kadın görmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında ay tutulması izlemek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ay ve hilal görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir