AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay ve mars görmek

Kahve falında ay ve mars görmek

Kahve falında ay ve mars görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında ay ve mars gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelmeniz veya sevdiğiniz şeyleri yaparak vakit geçirmeniz size iyi gelebilir.

Kahve falında ay ve mars görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mars görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında marsa gitmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, bunun için Allah’a şükredeceğine yorulur.

Kahve falında marsupilami görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına delalettir.

Kahve falında mars gezegenine gitmek bereket ve huzur geleceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulur.

Kahve falında mars gezegenini görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mars gezegen görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine inanılır.

Kahve falında birinin ayrilmasini görmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir