AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay ışığında yürümek

Kahve falında ay ışığında yürümek

Kahve falında ay ışığında yürümek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, koyu sohbetler edeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, tüm düzenin alt üst olacağına işaret eder.

Kahve falında ay ışığında yürümek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya özel durumunuzu olumlu etkileyecek değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında ay ışığında yürümek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında ay ışığını görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ay üzerinde yürümek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ışığa yürümek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, hayatının iplerini eline alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıktan ışığa yürümek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında ışıklı yolda yürümek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına işarettir.

Kahve falında hilal şeklinde ay görmek helal ve geniş rızık elde edeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ayçekirdeği satın almak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir