AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayçiçek çekirdek görmek

Kahve falında ayçiçek çekirdek görmek

Kahve falında ayçiçek çekirdek görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayçiçek çekirdek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin iyi taraflarını görmeye çalışıyorsunuz.

Kahve falında ayçiçek çekirdek görmek kendisini ona adayacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında ayçiçek çekirdek yediğini görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulur.

Kahve falında ayçekirdeği çekirdek görmek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine inanılır.

Kahve falında ayçiçek çekirdeği görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında çekirdekli simit görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çuvalda çekirdek görmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında çekirdek satmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, gelirinin de artmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çekirdeksiz zeytin yemek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir