AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay ve hilal görmek

Kahve falında ay ve hilal görmek

Kahve falında ay ve hilal görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına inanılır.

Kahve falında ay ve hilal gördüyseniz:

  • Hissi güçlükler ile mucadele etmek zorunda kalabilirsiniz yani bazı olaylara karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında ay hilal görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına delalet eder.

Kahve falında hilal şeklinde ay ve yıldız görmek strese gireceğine, gergin olacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına alamet eder.

Kahve falında hilal şeklinde ay görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, dertlerinin artacağına işaret eder.

Kahve falında ay ve hilal görmek başarısızlıklara düşeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına inanılır.

Kahve falında çift hilal görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil hilal görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde hilal görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, fesada bulaşacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı hilal görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir