AnaSayfa / Genel / Kahve falında otururken görmek

Kahve falında otururken görmek

Kahve falında otururken görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında otururken gördüyseniz:

  • Ani teklifler, davetler, olaylar ya da öneriler daha önce bildirdiğiniz planlarınızda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında vücudunda ot görmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet eder.

Kahve falında namazı oturarak kılmak güzel günler geçireceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine işarettir.

Kahve falında mezar üstünde ot görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına tabir olunur.

Kahve falında şifalı ot toplamak neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında yeşil ot yediğini görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine işaret eder.

Kahve falında karanfil otu görmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında otların yandığını görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ot çalmak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir