AnaSayfa / Genel / Kahve falında otların yandığını görmek

Kahve falında otların yandığını görmek

Kahve falında otların yandığını görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında otların yandığını gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde tartışmalara açık olacaksınız.

Kahve falında otların yandığını görmek işinde çok büyük bereket göreceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ot yandığını görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında otun yandığını görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya yorulur.

Kahve falında oturarak kaymak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keçi otlatmak hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında otuz üç rakamı görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında ot ekmek dönülmez yollara gireceğine, yeni projelere atılacağına tabir olunur.

Kahve falında otlarda yürümek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir