AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda ot görmek

Kahve falında vücudunda ot görmek

Kahve falında vücudunda ot görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, kolaylığa kavuşacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, elinin de bollaşacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda ot gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin bir havaya sokuyor.

Kahve falında vücudunda ot görmek sözleri tutulacağına, çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında koyun keçi otlatmak işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şifalı otlar görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete oturamamak işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük otlar görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine delalettir.

Kahve falında otlu tarla görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil ot yolmak hayatına bakacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında maydanoz dere otu görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir