AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üstünde ot görmek

Kahve falında mezar üstünde ot görmek

Kahve falında mezar üstünde ot görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar üstünde ot gördüyseniz:

  • İnsanlarla iş birlikleri ya da ortaklıklar kurabilir, başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Kahve falında mezar üstünde ot görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktaki otları temizlemek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına yorulur.

Kahve falında mezardan ot toplamak büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına işaret eder.

Kahve falında mezarın otlarını temizlemek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, geçiminin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda ot görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mezardan ot yolmak kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta ot temizlemek çıkmaza gireceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde yatmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir