AnaSayfa / Genel / Kahve falında namazı oturarak kılmak

Kahve falında namazı oturarak kılmak

Kahve falında namazı oturarak kılmak uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namazı oturarak kılmak gördüyseniz:

  • Bazı işleri hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında namazı oturarak kılmak evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oturarak namaz kıldığını görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının oturarak namaz kıldığını görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin tuvalette namaz kıldığını görmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının namaz kıldığını görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına alamet eder.

Kahve falında biriyle namaz kıldığını görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına inanılır.

Kahve falında mekkede namaz kıldığını görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çölde namaz kılmak işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, keyfin kaçacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir