AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot çalmak

Kahve falında ot çalmak

Kahve falında ot çalmak zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ot çalmak gördüyseniz:

  • Dikkatini çekmek istediğiniz kişiler varsa, daha çok çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında ot çalmak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına inanılır.

Kahve falında oturan birini görmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ot çapalamak moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında otlu peynir yemek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine işarettir.

Kahve falında inekleri otlatmak bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında çayırda inek otlatmak toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına delalet eder.

Kahve falında kuru ot toplamak iş hayatında sorun yaşanacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otların arasında yılan görmek ailenin büyüyeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir