AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsün çarptığını görmek

Kahve falında otobüsün çarptığını görmek

Kahve falında otobüsün çarptığını görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, geniş geniş yaşayacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, düşmanlıkların biteceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında otobüsün çarptığını gördüyseniz:

  • Kırıcı bir durumun meydana gelmesi ya da gelmemesi size bağlıdır.

Kahve falında birine otobüs çarptığını görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında otobüs çarptığını görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüsün çarptığını görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın birine çarptığını görmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tramvay çarptığını görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında birine kamyon çarptığını görmek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine yorulur.

Kahve falında birine çarptığını görmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında arabanın çarptığını görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir