AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın birine çarptığını görmek

Kahve falında arabanın birine çarptığını görmek

Kahve falında arabanın birine çarptığını görmek sevilip sayılacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, yeni iş kapılarının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın birine çarptığını gördüyseniz:

  • Doğru tavır her şeyi mümkün kılabilir.

Kahve falında arabanın duvara çarptığını görmek kızı olanların da gelin edeceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın çarptığını görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında arabanın birine çarptığını görmek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine tren çarptığını görmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çarpan balık görmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini elektrik çarparken görmek bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında anneye araba çarptığını görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, şeytana uyacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının araba çarptığını görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir