AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs çarptığını görmek

Kahve falında otobüs çarptığını görmek

Kahve falında otobüs çarptığını görmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, dinç kalacağına, işinde çok ilerleyeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında otobüs çarptığını gördüyseniz:

  • Tartışmalara neden olabilecek laflar etmeden önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında otobüsün çarptığını görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine işarettir.

Kahve falında birine otobüs çarptığını görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüs çarptığını görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, ağız tadı ile yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında cezaya çarptırılmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, para kazanmaya delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşine araba çarptığını görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına işarettir.

Kahve falında çocuğuna araba çarptığını görmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında uçağın binaya çarptığını görmek hayallerin yarıda kalacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini elektrik çarptığını görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, kazancın gittikçe artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir