AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın çarptığını görmek

Kahve falında arabanın çarptığını görmek

Kahve falında arabanın çarptığını görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında arabanın çarptığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi seçip seçmeyeceğini düşünmek yerine, sizin onlarla hareket etmek isteyip istemediğinizi bulmanız gerekiyor.

Kahve falında arabanın çarptığını görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın duvara çarptığını görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın birine çarptığını görmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının araba çarptığını görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına işaret eder.

Kahve falında anneye araba çarptığını görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında elektrik çarparak ölmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında başka birine araba çarptığını görmek geçim derdinden kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında otobüs çarptığını görmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir