AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine otobüs çarptığını görmek

Kahve falında birine otobüs çarptığını görmek

Kahve falında birine otobüs çarptığını görmek kazançlı işler yapacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine otobüs çarptığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda yenilik yapmak veya yeni stratejiler belirlemek isterken daha önce denediğiniz yol ya da araçları kullanmamanızda fayda var.

Kahve falında otobüs çarptığını görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında birine otobüs çarptığını görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında otobüsün çarptığını görmek rızkının da genişleyeceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını elektrik çarptığını görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına işaret eder.

Kahve falında tramvay çarptığını görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında siyah çar giymek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun araba çarptığını görmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneme araba çarptığını görmek bol para kazanacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir