AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine çarptığını görmek

Kahve falında birine çarptığını görmek

Kahve falında birine çarptığını görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, zor bir işe girileceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine çarptığını gördüyseniz:

  • İlişkinizin kalıcılığını sağlayabilmek için düşünsel boyutta da ortak noktalar geliştirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında kızına araba çarptığını görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğluna araba çarptığını görmek kısa süre içinde engelleneceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun araba çarptığını görmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın duvara çarptığını görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında bir çocuğa araba çarptığını görmek işlerinin duracağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına rivayet eder.

Kahve falında birine kamyon çarptığını görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ters giden olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dünyaya göktaşı çarptığını görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çarşi gezmek engellerin aşılacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir