AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsün altında kalmak

Kahve falında otobüsün altında kalmak

Kahve falında otobüsün altında kalmak art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, kişinin geri planda kalacağına inanılır.

Kahve falında otobüsün altında kalmak gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.

Kahve falında otobüs altında kalmak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüsün altında kalmak karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüse geç kalmak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına yorulur.

Kahve falında çamur altında kalmak bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz dalgasının altında kalmak hayatın düzene gireceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silah altında kalmak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurun altında kalmak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak altında kalmak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir