AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur altında kalmak

Kahve falında çamur altında kalmak

Kahve falında çamur altında kalmak bir araya geleceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, kazancının da aynı oranda artacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, hem ün sahibi olacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamur altında kalmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanız öz güveninizi arttırabilir.

Kahve falında çamur altında kalmak girdiği işleri kaybedeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalettir.

Kahve falında çamur içinde kalmak dertleşerek moral bulacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurda kalmak evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında çamurun içinde kalmak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurdan altın toplamak böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurdan altın çıkarmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çamurun içinde altın bulmak küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında çamurda altın bulmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir