AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüse geç kalmak

Kahve falında otobüse geç kalmak

Kahve falında otobüse geç kalmak rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, maddi imkânlarının artacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüse geç kalmak gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla iş yapmaya kalkabilir, tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında otobüse geç kalmak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otobüs kazası geçirmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Kahve falında servise geç kalmak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına inanılır.

Kahve falında okula geç kaldığını görmek tazeleneceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına işarettir.

Kahve falında arabaya geç kalmak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çok iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında nikaha gec kalmak iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, hak yemeyeceğine inanılır.

Kahve falında sınav geç kalmak hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işaret eder.

Kahve falında bir yerlere geç kalmak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir