AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah altında kalmak

Kahve falında silah altında kalmak

Kahve falında silah altında kalmak çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, ticaret ehli olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silah altında kalmak gördüyseniz:

  • Üzerinizde artan baskısı olan konulara yaklaşımlarınızı gözden geçirerek bulacağınız alternatif yollar veya diğer seçenekler pek çok alanda daha hızlı ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında silahla ateş altında kalmak ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında silah altında kalmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına tabir olunur.

Kahve falında silahlı çatışmada kalmak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında silahlı çatışmanın ortasında kalmak iş konusunda sürekli yardım edeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında silahlı çatışma arasında kalmak mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahların arasında kalmak parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında depremde göçük altında kalmak sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına inanılır.

Kahve falında kum yığınının altında kalmak çok başarılı atılımlar yapılacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir