AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz dalgasının altında kalmak

Kahve falında deniz dalgasının altında kalmak

Kahve falında deniz dalgasının altında kalmak kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, sorunları başarıyla çözmeye, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz dalgasının altında kalmak gördüyseniz:

  • Hata yapma eğilimde olacağınız için herşeye rağmen üzerinde çalıştığınız konuya dikkatinizi toplayın.

Kahve falında deniz dalgalarının altında kalmak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz dalgası altında kalmak elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz dalgasının altında kalmak kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında dalga altında kalmak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında dalgaların altında kalmak işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine delalet eder.

Kahve falında dev dalganın altında kalmak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında dalgalar altında kalmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dev dalgaların altında kalmak fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir