AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters hilal görmek

Kahve falında ters hilal görmek

Kahve falında ters hilal görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, ona özlemle sarılacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında ters hilal gördüyseniz:

  • İmkansız olana değil yapabileceklerinize odaklanmalısınız.

Kahve falında ters hilal görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında birden çok hilal görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında hilal yıldız görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında yıldız ve hilal görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni hilal görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına yorulur.

Kahve falında ay ve hilal görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ayı hilal şeklinde görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına alamet eder.

Kahve falında hilal çizmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir