AnaSayfa / Genel / Kahve falında avustralya görmek

Kahve falında avustralya görmek

Kahve falında avustralya görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında avustralya gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Kahve falında ava gitmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi gücünün yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında tüfekle ava gitmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domuz avına gitmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine inanılır.

Kahve falında balık avlayanları görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında av tüfeği görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında karda ava gitmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında avrupa görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında balık avlamaya gitmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir