AnaSayfa / Genel / Kahve falında ava gitmek

Kahve falında ava gitmek

Kahve falında ava gitmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, maddi konuda zayıflayacağına, çektiği zorlukların biteceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ava gitmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızı, akrabalarınızı veya önemsediğiniz diğer kişileri memnun edecek planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ava gitmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalettir.

Kahve falında avrupaya gitmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında domuz avına gitmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında balık avına gitmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında avusturyaya gitmek değer göreceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keklik avına gitmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında balık avlamaya gitmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karda ava gitmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, niyetlendiği işlere gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir