AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık avlayanları görmek

Kahve falında balık avlayanları görmek

Kahve falında balık avlayanları görmek bunalımlı günler geçirileceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine yorulur.

Kahve falında balık avlayanları gördüyseniz:

  • En fazla sevdiğiniz konulara zaman ayırmalısınız.

Kahve falında balık avlamaya çalışmak ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, iş sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında balık avına gitmek şansızlığın kırılacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında avlanmış balık görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine delalet eder.

Kahve falında balık avlamaya gitmek nefsine uyacağına, iyilik bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık avına çıkmak keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, hayırlı bir evlat olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık avlayanları görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüfekle ava gitmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin avlamaya çalışmak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir