AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda ava gitmek

Kahve falında karda ava gitmek

Kahve falında karda ava gitmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karda ava gitmek gördüyseniz:

  • Değişik uğraşlarla fiziksel aktivitelerinizi sürdürün.

Kahve falında karda ava gitmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keklik avına gitmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avrupaya gitmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avlanmaya gitmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına alamet eder.

Kahve falında balık avına gitmek daha güçlü bir hale geleceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında domuz avına gitmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tüfekle ava gitmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına alamet eder.

Kahve falında ava gitmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir