AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz avına gitmek

Kahve falında domuz avına gitmek

Kahve falında domuz avına gitmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domuz avına gitmek gördüyseniz:

  • Çok fazla seyahat etmenin, rekabetçi veya mücadele gerektiren ortamların sağlığınıza olumsuz etkisi olabilir, biraz yavaşlamanızda fayda var.

Kahve falında domuz avına gitmek işveren pozisyonuna geleceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında domuz avına çıkmak işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında avm ye gitmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balık avlamaya gitmek saygının hiç eksik olmayacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına delalettir.

Kahve falında tüfekle ava gitmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karda ava gitmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avrupaya gitmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, rızkının da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında keklik avına gitmek geçiminin zorlaşacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir