AnaSayfa / Genel / Kahve falında otlayan keçi görmek

Kahve falında otlayan keçi görmek

Kahve falında otlayan keçi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında otlayan keçi gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda fazla açılmaktan kaçının.

Kahve falında keçi sürüsü otlatmak bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında keçi otlatmak çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine delalettir.

Kahve falında otlayan keçi görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keçi otlattığını görmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine tabir olunur.

Kahve falında koyun keçi otlatmak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına işaret eder.

Kahve falında keçiye ot vermek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında sarı keçi görmek sorunların bu sayede aşılacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğuran keçi görmek borçlarını bitireceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir