AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi otlattığını görmek

Kahve falında keçi otlattığını görmek

Kahve falında keçi otlattığını görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, muradın olacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında keçi otlattığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz ilişkilerinizde gerilime yol açabilir.

Kahve falında koyun keçi otlatmak yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine işaret eder.

Kahve falında keçi otlattığını görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına alamet eder.

Kahve falında keçi otlatmak dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında keçi sürüsü otlatmak çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, borçlarının da kapanacağına delalettir.

Kahve falında otlayan keçi görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keçiye ot vermek büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ala keçi görmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keçiden süt sağmak bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir