AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğuran keçi görmek

Kahve falında doğuran keçi görmek

Kahve falında doğuran keçi görmek rızkının bollaşacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, çok hayırlı işlere atılacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doğuran keçi gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki rahatsızlıklarınızı dile getirme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında keçi doğurduğunu görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keçinin doğurduğunu görmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına delalet eder.

Kahve falında keçi doğurtmak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, hayırlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Kahve falında keçinin ikiz doğurduğunu görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doğuran keçi görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında keçinin derisini yüzmek aç kalacağına, bunun da fal sahibine sorun olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz koyun ve keçi görmek fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun ve keçi kesmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir