AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı keçi görmek

Kahve falında sarı keçi görmek

Kahve falında sarı keçi görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, yaşamının tazeleneceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, prestij kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı keçi gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelen davetleri sürekli reddetmeyin.

Kahve falında sarı keçi görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında keçinin doğurduğunu görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağ keçisi öldürmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına delalettir.

Kahve falında keçi kellesi görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında keçi koyun görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında keçi otlatmak çok zor günler yaşayacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında keçi otlattığını görmek maddi olarak zarar edeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında keçi ve koyun sürüsü görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir