AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi otlatmak

Kahve falında keçi otlatmak

Kahve falında keçi otlatmak alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, sevinçli haberler alınacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında keçi otlatmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya hoş vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında keçi otlatmak onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına yorulur.

Kahve falında keçi sürüsü otlatmak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına inanılır.

Kahve falında otlayan keçi görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hayattan her istediğini alacağına işaret eder.

Kahve falında keçi otlattığını görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında keçiye ot vermek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun keçi otlatmak hayat standartlarının yüksek olacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında keçinin ikiz doğurduğunu görmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rahatsızlık vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keçi boynuzu toplamak esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir