AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçiye ot vermek

Kahve falında keçiye ot vermek

Kahve falında keçiye ot vermek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keçiye ot vermek gördüyseniz:

  • Hangi bağlantılarınızın daha yararlı olabileceğini hesaplayıp ona göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında keçiye ot vermek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına rivayet eder.

Kahve falında otlayan keçi görmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, manevi rahatlamaya erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyun keçi otlatmak makam edineceğine, itibar kazanacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında keçi sürüsü otlatmak gücünün, kudretinin yerine geleceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keçi otlattığını görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında keçi otlatmak sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında keçi ve koyun görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında keçi satın almak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir