AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar arkasına saklanmak

Kahve falında duvar arkasına saklanmak

Kahve falında duvar arkasına saklanmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, geleceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine işarettir.

Kahve falında duvar arkasına saklanmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyin.

Kahve falında duvar arkasına saklanmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, ticarette yol katedeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabanın arkasına saklanmak kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına delalet eder.

Kahve falında birinin arkasına saklanmak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaç arkasına saklanmak iyileşeceğine, kısmet alacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine işarettir.

Kahve falında ağacın arkasına saklanmak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kapının arkasına saklanmak ummadığı yerden rızka nail olmaya, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı arkasına saklanmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolap arkasına saklanmak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir