AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğadan saklanmak

Kahve falında boğadan saklanmak

Kahve falında boğadan saklanmak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında boğadan saklanmak gördüyseniz:

  • Unutmayın, başka taraflarda işler kötü giderken insanın her zaman yaslanabileceği sağlam duvar, yakın dostlarıdır.

Kahve falında boğadan saklanmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında boğadan görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah boğadan kaçmak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğadan kurtulmak engellerden kurtulacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında boğadan kaçmak kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kızgın boğadan kaçmak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında boğadan korkmak haybeye para ve zaman harcayacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kaçmak saklanmak başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, para sıkıntısının olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir