AnaSayfa / Genel / Kahve falında öteki dünyayı görmek

Kahve falında öteki dünyayı görmek

Kahve falında öteki dünyayı görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, eşlerin boşanacağına rivayet eder.

Kahve falında öteki dünyayı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konularda üzerine gitmeniz durumunda misliyle karşılık görme ihtimaliniz söz konusu olabilir.

Kahve falında öteki dünyaya gitmek büyük fırsatlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında öteki dünyayı görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dünyanın döndüğünü görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yeni dünya meyvesi görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dünyanın sonu gelmesi görmek hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına alamet eder.

Kahve falında dünyanın sonunun gelmesini görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına yorulur.

Kahve falında uzaydan dünyaya bakmak hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında dünyanın sonunu görmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir