AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyanın sonunu görmek

Kahve falında dünyanın sonunu görmek

Kahve falında dünyanın sonunu görmek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, isteklerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dünyanın sonunu gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar yapmadan önce karşı tarafın sözlerinizi nasıl anlayabileceği üzerine detaylı düşünmenizde fayda var.

Kahve falında dünyanın sonunun geleceğini görmek her zaman neşeli olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dünyanın sonunun gelmesini görmek çok sorunlu günler geçireceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında dünyanın sonunun yaklaştığını görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dünyanın sonunu geldiğini görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine delalettir.

Kahve falında dünyanın sonu gelmesi görmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dünyanın sonunun geldiğini görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına işaret eder.

Kahve falında dünyanın sonunu görmek yeni malların alınacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sınava son anda yetişmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir