AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyanın sonunun gelmesini görmek

Kahve falında dünyanın sonunun gelmesini görmek

Kahve falında dünyanın sonunun gelmesini görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına işaret eder.

Kahve falında dünyanın sonunun gelmesini gördüyseniz:

  • Kar getirmeyecek hiçbir konuya takılıp zaman kaybetmeyin.

Kahve falında dünyanın sonunun yaklaştığını görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında dünyanın sonunun geleceğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, büyük bir başarının elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında dünyanın sonunun geldiğini görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında dünyanın sonunu geldiğini görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dünyanın sonunun gelmesini görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına işarettir.

Kahve falında dünyanın sonu gelmesi görmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Kahve falında dünyanın sonunu görmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında uçağa son anda yetişmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir