AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyanın sonu gelmesi görmek

Kahve falında dünyanın sonu gelmesi görmek

Kahve falında dünyanın sonu gelmesi görmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında dünyanın sonu gelmesi gördüyseniz:

  • Bir anlaşmazlığın giderilmesine gayret ederken tam tersine boyutlarının büyümesine sebep olabilirsiniz.

Kahve falında dünyanın sonu gelmesi görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına işarettir.

Kahve falında dünyanın sonunun geldiğini görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dünyanın sonunu geldiğini görmek patlama noktasına geleceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına inanılır.

Kahve falında dünyanın sonunun gelmesini görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı yorulmaktadır.

Kahve falında dünyanın sonunun geleceğini görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine inanılır.

Kahve falında dünyanın sonunu görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, yenilenme yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dünyanın sonunun yaklaştığını görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine yorulur.

Kahve falında evlilikten son anda vazgeçmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir