AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyanın döndüğünü görmek

Kahve falında dünyanın döndüğünü görmek

Kahve falında dünyanın döndüğünü görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, rahatlığa ereceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, hasret çekenlerin buluşacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına işaret eder.

Kahve falında dünyanın döndüğünü gördüyseniz:

  • Yakın bir ilişkinizi etkileyebilecek duygusal sorunlarla karşılaşmamak için belli konularda ödünler vermeniz veya bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında dünyanın hızlı döndüğünü görmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kötü günlerinin biteceğine işarettir.

Kahve falında dünyanın tersine döndüğünü görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına delalet eder.

Kahve falında dünyanın hızla döndüğünü görmek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine işarettir.

Kahve falında dünyanın döndüğünü görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dünyanın ters döndüğünü görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski işine döndüğünü görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine işarettir.

Kahve falında askerin döndüğünü görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sırtını döndüğünü görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir