AnaSayfa / Genel / Kahve falında otlarda yürümek

Kahve falında otlarda yürümek

Kahve falında otlarda yürümek günahkar olacağı işlere gireceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında otlarda yürümek gördüyseniz:

  • Tahmini çıkarımlarla yola çıkmak yanlış olabilir.

Kahve falında otlar içinde yürümek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otların içinde yürümek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, kişinin şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil otların içinde yürümek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil otlarda yürümek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otlarda yürümek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında ot topladığını görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabani ot toplamak düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında oturan tavşan görmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir